Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Szakdolgozatírás munka mellett – Egy anyuka története

Helló! Nekem elég rövid a történetem. 3 évvel ezelőtt befejeztem az alapszakot, de a szakdolgozat megírása még maradt. Azóta férjhez mentem, elkezdtem dolgozni és megszületett a kislányom is. Eléggé kiestem az egyetemi világból, de végig ott lebegett a fejem felett, hogy meg kéne már írni a szakdolgozatot.

Aztán jöttek a hírek, hogy ha nem csinálom meg, akkor bizonyos idő után elbukom az egészet. 4 év tanulást nem akartam kidobni az ablakon, ezért gyorsan nekiláttam. Elég vacakul haladtam abban a napi 1 – 1,5 órában, amiben a gyerek hagyott ezzel foglalkozni. Aztán a kutakodásom közben ráakadtam a szakdolgozatírás.hu weboldalra. Álmomban nem gondoltam volna, hogy van ilyen; ha tudom már rögtön hozzájuk megyek és nem szánom azt a kis szabadidőmet szakirodalom olvasgatására.

Tudom-tudom, kövezzetek meg, de az az igazság, hogy ez egyetem óta sokkal fontosabb dolgok vannak életemben. Szóval gyorsan ajánlatot is kértem, hamar kerestek és leegyeztettük a részleteket. A témát én mondtam, de viszonylag szabad kezet adtam az írónak. Végig kapcsolatban voltunk a szakdolgozat írás során, folyamatosan tudtam, hogy hogy halad a munka és így végig nyugodt voltam.

Minden úgy történt a céggel, ahogy megbeszéltük, határidőre elkészült a szakdolgozat. Kellett benne javítani néhány helyen, de ez is hamar ment. Amikor az ügyfélszolgálatot kerestem, akkor mindig gyorsan reagáltak. Nem volt olcsó, nagyjából 120,000 ft-ot fizettem a teljes munkáért, de ha nincs ez a lehetőség, akkor örökre elbúcsúzhattam volna a diplomámtól, mert magamtól biztos nem ment volna a szakdolgozat írás.