Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Szakdolgozatírás segítséggel – Egy közgazdász története

Sziasztok! Gábor vagyok (nem az igazi nevem) és szívesen teszek eleget a www.szakdolgozatírás.hu kérésének, hogy leírjam a tapasztalatomat velük kapcsolatban, mert nekem nagyon sokat segítettek.

Nem fogok mentegetőzni, nem amiatt bíztam másra a szakdolgozatom nagy részének megírását, mert megbetegedtem, vagy mert gyerekem született, vagy mert nem kaptam segítséget a konzulensemtől. Egyszerűen arról van szó, hogy úgy mérlegeltem, hogy nem éri meg ezzel töltenem az időmet.

Közgazdász vagyok, viszonylag reálisan gondolkozom, egy multicégnél dolgozom és éppen a másoddiplomát szerettem volna megszerezni. A tárgyaim megvoltak még mielőtt elkezdtem volna dolgozni, de a szakdolgozat megírása még hiányzott. A fejemben összeállt a kép, hogy miről szeretnék írni, el is fogadták a témámat. A primer kutatás igazából készen is volt, mert egy ismerős cégtől érkeztek az infók, de egyszerűen nem volt időm szakirodalmat kutatni.

Inkább pénzt kerestem, nem akartam szabadságot kivenni és őszintén szólva nem annyira láttam a hozzáadott értékét a dolognak. Sajnos baromi lassan írok, így a szakdolgozat megírása rengeteg időmet vette volna el, de már nagyon túl akartam lenni az egészen.

Ekkor találkoztam a szakdolgozatírás.hu weboldalával. Kicsit meglepődtem, hogy van ilyen szolgáltatás, de nagyon tetszett, hogy egy hivatalos cég működteti. Nem szeretném nagydobra verni, hogy mással iratom a szakdolgozatom részeit, szóval fontos a megbízhatóság és adatvédelem.

Igazából könnyen ment minden, kértem egy ajánlatot, 1-2 órán belül hívtak, elégedett voltam az árral és el is indult az írás. Nagyjából másfél hónapom volt hátra a leadásig, így szerettem volna, hogy ha egy hónap alatt elkészül.

Befizettem az előleget (amiről számlát kaptam!!!), 1 nap alatt összekötöttek az íróval a megrendelői felületen és onnantól vele kommunikáltam. Teljesen korrekt volt, bekérte az anyagaimat és néhány kérdés után elkezdte a szakdolgozat írást. Nagyjából 10 nap múlva küldte a szakdolgozat első részét, hogy nézzem meg ilyenre gondoltam-e. Kértem egy-két változtatást, amit szó nélkül végrehajtott és megbeszéltük a teljes dolgozat felépítését is.

Körülbelül 2 héttel ezután kaptam egy értesítést az ügyfélszolgálattól, hogy befejeződött a szakdolgozat írása. Kaptam egy mintát és egy plágium riportot. Még aznap befizettem a maradék pénzt és másnap kaptam is a teljes szakdolgozatot. Az én primer-kutatási eredményeimet tartalmazta szépen megfogalmazva. A szakirodalmi részt teljes egészében az író készítette.

Átolvastam és kértem néhány javítást. Semmi extra, apróbb dolgok voltak, amiket 2 nap múlva küldtek is. Ezután egyszerűen beadtam a szakdolgozatot, amit később 4-esre értékeltek. A védés könnyen ment, mert pontosan ismertem a témámat és a szakdolgozat tartalmát is.

Kicsit kevesebb, mint 100,000 Ft-ot fizettem a szakdolgozat írásért. Nekem nagyon megérte, mert szerintem egy hónap hiányzás a munkahelyről sem lett volna elég, hogy elkészüljek vele az én csiga tempómmal. Nem igazán érzem, hogy szakmailag kevesebb vagy szakember lennék ettől. Hogy mennyire etikátlan, amit csináltam azt mindenki döntse el maga, én továbbra is szívesen nézek tükörbe nem tartom magam ettől kevesebbnek a szakmámban.

s.