Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Kik vagyunk mi?

szakdolgozat_kutatasA www.szakdolgozatírás.hu oldalt a Minds At Work Ltd üzemelteti. Egy Londonban (20-22 Wenlock Road, N1 7GU) székelő vállalkozás vagyunk, aki Európa-szerte kínál felsőoktatási dokumentumokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat.

2012 óta kínáljuk szolgáltatásainkat magyar nyelven is és tartunk fent magyar nyelvű ügyfélszolgálatot, amely elérhető az év minden napján telefonon, e-mailben és chat-en egyaránt. Közel 10,000 megrendelést teljesítettünk már az elmúlt évek során és egy 99,2%-os elégedettségi mutatóval rendelkezünk az ügyfeleink visszajelzései alapján.

Nagyon büszkék vagyunk arra a saját fejlesztésű, fejlett informatikai rendszerre, aminek segítségével vigyázunk az adataid biztonságára és nagyon kényelmessé tesszük a velünk való együttműködést. Segítségével folyamatosan nyomon követheted a megrendelésed alakulását és napi kapcsolatot tarthatsz az írónkkal.

Az elégedettséged a legfontosabb számunkra, így ha bármivel elégedetlen vagy a teljesítés során, akkor azt azonnal, kérdés nélkül és díjmentesen korrigáljuk.

Kik dolgoznak velünk?

Adatbázisunkban több, mint 500 író és szakember van.

Kizárólag diplomás, esetenként többdiplomás partnerekkel dolgozunk, akik a saját területükön írnak. Ezáltal naprakészek a szakirodalommal és azonnal tudják hova kell nyúlniuk egy adott kutatásnál.

Más szolgáltatókkal ellentétben, nálunk nincsenek multifunkciós írók, akik csak felületesen értenek a témákhoz.

Minden partnerünket interjúztatjuk, referenciaanyagot kérünk be tőlük és próba-megbízást adunk, mielőtt nagyobb volumenű megbízásokat vállalhatnak.

Mit tudunk adni, amit mások nem?

Teljes jogi- és adat-biztonság

Érdemes tudni, hogy ha nem hivatalosan működő weboldalaktól rendelsz, akkor semmilyen fogyasztói jogodat nem tudod érvényesíteni és semmi nem garantálja, hogy az adataid biztonságban vannak.

Nálunk a kommunikáció egy zárt rendszerben működik, adataid semmilyen körülmények között nem kerülnek harmadik személyhez (még az íróhoz sem). Megrendelés esetén hivatalos szerződés jön létre köztünk és közted és a nemzetközi fogyasztóvédelmi törvények védenek.

Profi ügyfélszolgálat és megrendelői felület

Egy profi ügyfélszolgálatot fenntartani nagyon költséges. A magyar ‘piacon’ cégünkön kívül nem is rendelkezik más ilyennel. Három telefonszámon, e-mailen és chat-en is elérhetőek vagyunk az év minden napján és nagyon gyorsan reagálunk minden megkeresésre.

Hidd el, hogy ez nagy nyugodtságot ad majd neked a teljesítés során.

500+ szakember

Európa egyik legnagyobb aktív írói adatbázisával rendelkezünk. Partnereinket hivatalosan, megbízási szerződéssel foglalkoztatjuk és a megbízási díjakat is minden törvényi előírást betartva fizetjük meg részükre.

Így tudjuk magunknál tudni a legképzettebb szakembereket. Mi nem tudunk még egy olyan szolgáltatóról, aki akár csak megközelítőleg rendelkezne hasonló méretű adatbázissal.

Tesztelj minket!

Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és teszteld, hogy milyen gyorsan működik velünk a kommunikáció.

Ha megadod nekünk, hogy pontosan miben keresel segítséget egy pillanat alatt megmondjuk, hogy mit tudunk érted tenni, mennyiért, és mennyi idő alatt.

Használd ezt a formátumot: +36201234567
Röviden írd le, hogy mivel kapcsolatban lehetünk a segítségedre, így kollégáink felkészülten tudnak kapcsolatba lépni veled.