Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Szakdolgozat írás

Ha segítségre van szükséged, jó helyen jársz

Ajánlatkérés - Csak 2 percbe telik

Szakdolgozat írás

A szakdolgozat írás a felsőfokú tanulmányaid megkoronázása. A szakdolgozatodra kapott érdemjegynek nagy jelentősége lehet a karriered szempontjából is, így ez mindenképpen egy olyan feladat, amit érdemes komolyan venni. Mindenkinek más szintű megterhelést jelent a szakdolgozat elkészítése; valakinek könnyebben megy a kutatás és az írás, valakinek nehezebben, azonban a feladat ugyanúgy teljesíteni kell.

Ha te másban vagy jó és nehezebben megy a kutatás vagy az írás, akkor teljesen érthető, hogy külső segítséget veszel igénybe. Ha dolgozol vagy családod van és egyszerűen nincs időd a könyvtárban ülni és szakirodalmat kutatni mi teljesen megértünk. Hidd el nem vagy vele egyedül.

Ha úgy döntesz, hogy segítséget veszel igénybe a szakdolgozatod elkészítéséhez, akkor azt profiktól tedd. Mi már több, mint 5000 embernek segítettünk a tanulmányaival, ezért pontosan tudjuk mire van szükséged. Lépj velünk kapcsolatba, hogy együtt feltérképezzük hogyan tudunk segíteni neked.

 

Ajánlatkérés - Csak 2 percbe telik

Ügyfeleink véleménye rólunk

Edit, Budapest

Nagyon szepen koszonom a segitsegüket, mindennel nagyon elegedett vagyok. Profi munka, egy 10 eves elveszettnek hit álom vált valòra az önök segítsegével 🙂

Péter, Szeged

“Teljesen korrekt, gyors, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom! A kommunikáció gyorsan zajlik velük. Először egy másik oldallal próbálkoztam, de azt eléggé megbántam. “

További vélemények

500+ szakember

Több, mint 500 szakember várja az adatbázisunkban, hogy segítséget nyújtson neked

5000+ elkészített megrendelés

Cégünk több, mint 5000 dokumentumot készített el a működés kezdete óta. Tudjuk, hogy mit csinálunk.

Ügyfélszolgálat a hét minden napján

Kollégáink folyamatosan rendelkezésre állnak, velünk zökkenőmentes a kommunikáció

Pontos határidők

Tudjuk, hogy milyen fontosak a határidők. 100%-ig pontos kézbesítésre számíthatsz tőlünk.

Gyakori kérdések

Csalok, ha igénybe veszem a szolgáltatásotokat?

Egyáltalán nem. Ha megfelelően használod a szolgáltatásunkat, akkor nagyon komoly segítséget tudunk nyújtani számodra a saját szakdolgozatod megírásához és semmilyen csalást nem követsz el.

Bizalmasan kezelitek az adataimat?

Teljes mértékben. Egy saját, zárt és rendszergazdák által folyamatosan felügyelt informatikai rendszert üzemeltetünk, ahol az adataid biztonságban vannak. Még a dokumentumot készítő írónak sincs információja rólad. Soha nem fordult még elő, hogy megrendelőink adatai jogosulatlan félhez kerültek volna. Kijelenthetjük, hogy adatvédelmi szempontból az összes magyar nyelven elérhető szolgáltató közül CSAK NÁLUNK vagy biztonságban.

 

Miben különböztök más hasonló weboldalaktól?

Teljesen hivatalos és transzparens a működésünk. Regisztrált cégként működünk, megrendeléskor fogyasztói szerződés jön létre, így megrendelőinket a Nemzetközi Fogyasztóvédelmi törvények védik.

Profi ügyfélszolgálatot tartunk fent, ami elérhető az év 365 napján e-mailen, telefonon és élő chaten is. Nagyon gyorsan válaszolunk minden megkeresésre és zökkenőmentes velünk a kommunikáció.

Több száz, diplomával rendelkező író és szakember található az adatbázisunkban, így szinte minden szakmai igényt ki tudunk elégíteni.

!!!!Ne vegyél igénybe szolgáltatást olyan weboldalról, ahol nincsenek szerződési feltételek, nem tudod ki a szolgáltató és nem hivatalos a működése, mert még a legalapvetőbb jogaidat sem tudod érvényesíteni probléma esetén!!!!

Kapcsolatban lehetek az íróval?

Igen, folyamatosan. Rögtön a megrendelés után belső felületünkön összekötünk a megrendelést teljesítő kollégánkkal és folyamatosan kommunikálhattok és fájlokat oszthattok meg egymással.

Megjelölitek a hivatkozásokat?

Igen. Minden általunk kézbesített dokumentum teljes hivatkozási listával érkezik. Ezt díjmentesen biztosítjuk és a megrendelt terjedelembe sem számítjuk bele.

Hogyan tudok fizetni?

Az alábbi módokon tudsz fizetni nekünk:

  1. Banki átutalás
  2. Készpénzes befizetés bankszámlára
  3. Bankkártyás fizetés
  4. Postai csekken történő fizetés
  5. PayPal

Fizethetek részletekben?

Igen, fizethetsz részletekben. Előlegként 30%-ot kérünk, azonban a fennmaradó megbízási díjat fizetheted részletekben. Az elkészült anyagokat a kifizetett munkadíjjal arányosan tudjuk kézbesíteni.

Kapok számlát a befizetett összegekről?

Igen. Minden befizetett összegről elektronikus számlát állítunk ki, amelyet elküldünk az e-mail címedre.

Ajánlatkérés - Csak 2 percbe telik