Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Javítás és lektorálás

Elkészítetted a szakdolgozatod, de szeretnéd, hogy átnézze egy szakértő, mielőtt beadod? Esetleg megbukott vagy visszadobták a szakdolgozatod és nem tudod, hogyan kezd el a javítást?

A legjobb helyen jársz. Rengeteg szakdolgozatot segítettünk már gatyába rázni és felkészíteni arra, hogy átmenjen, vagy megkapja azt az értékelést, amit a készítője szeretett volna.

Tapasztalt lektoraink a konzulensed utasításainak megfelelően javítanak a szakdolgozat szakmaiságán, egészítik ki a szakirodalmat, bővítik az irodalomjegyzéket vagy hozzák rendbe a dolgozat nyelvezetét.

Bárhol is akadtál el, mi biztosan tudunk segíteni. Kattints az ajánlatkérő gombra, mondd el a részleteket és már kezdjük is a szakdolgozat lektorálását.

Ajánlatkérés - Csak 2 percbe telik

Legfontosabb ígéreteink

100%-os elégedettség

Ha nem az instrukcióid szerint készült el a megrendelésed vagy elégedetlen vagy vele, akkor jelezd nekünk a javítási határidőn belül és kérdés nélkül helyrehozzuk.

Szakértelem

Több, mint 500 diplomás íróval és szakemberrel dolgozunk együtt, így mindig tudunk a szakterületeden jártas kollégát biztosítani. Nálunk nincsenek 'mindenhez értő' írók.

Folyamatos kommunikáció

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján áll rendelkezésedre, így bármikor elérhetsz minket. Megrendelői felületünkön direktben kommunikálhatsz íróinkkal.

Amit garantálunk

Garantáljuk, hogy minden hozzánk leadott megrendelést a vállaltaknak megfelelően és a határidőre készítjük el. Garantáljuk, hogy a velünk megosztott információ soha, semmilyen körülmények által nem kerül harmadik személyhez. Egy zárt, rendszergazdák által felügyelt informatikai rendszerben működünk, így adataid teljes biztonságban vannak.

Egy nemzetközileg, hivatalosan működő vállalkozás vagyunk és ügyfelek ezreinek segítettünk már, hogy megszerezzék a diplomájukat. Nagyon komolyan vesszük, amit csinálunk és garantáljuk, hogy a szolgáltatásunk minden pontján profi hozzáállást fogsz tapasztalni.

 

  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Ügyfélszolgálat a hét minden napján
  • Határidők pontos betartása
  • Folyamatos kommunikáció az íróval
  • Teljes adatvédelem
  • Ingyenes javítás elégedetlenség esetén