Essay Writers - professional writers

Ajánlatkérés (0-24)
+36 1 26 Mutasd
Élő chat, azonnal válaszolunk

Kinek ajánljuk szakdolgozat szolgáltatásainkat?

A szakdolgozat írás során könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy segítségre van szükséged. Először is nyugodj meg, nem te vagy az egyetlen. Sok olyan élethelyzet merülhet fel, amikor az az ésszerű döntés, hogy külső segítséghez folyamodsz.

Több ezer ügyfél vette már igénybe szakdolgozat szolgáltatásainkat, így meglehetősen jól látjuk azokat az okokat, amik miatt hozzánk fordulnak. Ezek közül szeretnénk itt felsorolni néhányat azzal a céllal, hogy ne érezd magad rosszul amiatt, hogy ha segítséget kérsz a szakdolgozatod elkészítéséhez.

 • Egyszerűen te másban vagy jó és indokolatlanul sok energiát visz el a szakdolgozat írás
 • Szeretnéd megírni, de nem tudod hogyan állj neki
 • Belefogtál, de nem készülsz el időre és nem akarod, hogy emiatt vesszen a diplomád
 • A munkád mellett nincs időd / nem éri meg ezzel foglalkoznod
 • Gyerek mellett nem tudod kivitelezni az írást
 • Megbukott a szakdolgozatod és nem tudod hogyan állj neki a javításnak

 

Legfontosabb ígéreteink

100%-os elégedettség

Ha nem az instrukcióid szerint készült el a megrendelésed vagy elégedetlen vagy vele, akkor jelezd nekünk a javítási határidőn belül és kérdés nélkül helyrehozzuk.

Szakértelem

Több, mint 500 diplomás íróval és szakemberrel dolgozunk együtt, így mindig tudunk a szakterületeden jártas kollégát biztosítani. Nálunk nincsenek 'mindenhez értő' írók.

Folyamatos kommunikáció

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján áll rendelkezésedre, így bármikor elérhetsz minket. Megrendelői felületünkön direktben kommunikálhatsz íróinkkal.

Főbb szolgáltatásaink

Szakdolgozat írás

Ha nincs időd megírni a szakdolgozatod vagy másra kell az energiád, akkor ezt a szolgáltatást keresed.

Kijelöljük a legmegfelelőbb írót, akivel az elkészítés során folyamatosan kapcsolatban lehetsz Megrendelői Felületünkön.

Szakdolgozat konzultáció

Szeretnél egy saját külső konzulens, aki folyamatosan támogat a szakdolgozat írás során? Megtaláltad.

Lépj velünk kapcsolatba és biztosítunk számodra egy szakembert, akik minden lépésedet támogatja írásban és Skype-konzultációkkal is.

Javítás és lektorálás

Szeretnéd, hogy egy profi átnézze? Visszadobták és nem tudod hogy állj neki a javításnak? Jó helyen jársz.

Javítunk a szakdolgozat szakmaiságán, korrigáljuk a nyelvezetét, kiegészítjük a szakirodalmat vagy bővítjük az irodalomjegyzéket.

Amit garantálunk

Garantáljuk, hogy minden hozzánk leadott megrendelést a vállaltaknak megfelelően és a határidőre készítjük el. Garantáljuk, hogy a velünk megosztott információ soha, semmilyen körülmények által nem kerül harmadik személyhez. Egy zárt, rendszergazdák által felügyelt informatikai rendszerben működünk, így adataid teljes biztonságban vannak.

Egy nemzetközileg, hivatalosan működő vállalkozás vagyunk és ügyfelek ezreinek segítettünk már, hogy megszerezzék a diplomájukat. Nagyon komolyan vesszük, amit csinálunk és garantáljuk, hogy a szolgáltatásunk minden pontján profi hozzáállást fogsz tapasztalni.

 

 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján
 • Határidők pontos betartása
 • Folyamatos kommunikáció az íróval
 • Teljes adatvédelem
 • Ingyenes javítás elégedetlenség esetén